Aktuella turer

Kommande aktiviteter

 

Fredag 29 mars 2019

Hej!

Hoppas allt är väl. Termometern visar just nu på dryga 10 plus och igår nådde den 14. Inte den bästa medicinen för det som återstår av vinterns isar. Utan kalla nätter och i den här värmen så försvinner isens hållfasthet snabbt. De isar som ännu ligger kvar är nu påtagligt landlösa och värmepåverkade. Tyvärr inte ens lämpade för en plurrningsövning. Iskanten ska ju gärna vara hård och ge fäste för dubbarna och inte porös som nu.

Vi har tyvärr inte haft den rätta tajmingen med isen inför planerade turer den här säsongen. Men lika säkert som att våren är här nu är att det blir vinter igen och nya isar. Då kommer du som ännu inte gjort din praktiktur att få chansen. Jag kommer att arrangera turer så snart vi har fina isar igen runt Stockholm och då även en plurrningsövning för dig som vill testa. Det kommer att bli flera olika datum och tillfällen så misströsta inte om du missade tillfället nu i vinter.
Jag kommer att maila dig på den adress jag har noterad från din anmälan till kursen. Skulle du ändra din mailadress så glöm inte att meddela mig. Redan om någon vecka kommer du också att få ett mail med lite info om sommarens kajakkurser och tillfällen till turer och kajakresor.
Tills vi hörs och ses igen önskar jag dig en fin vår, allt gott och en trevlig helg.

Hälsar
Janne

 

 

 

 

 

 

 

Färdrapport