Information med anledning av covid-19

UGL är en intensiv och lärorik upplevelsebaserad utbildning där lärande sker utifrån personliga erfarenheter av bland annat gruppdynamik. Därför kräver kursen att den genomförs på plats och i internatform. UGL går helt enkelt inte att genomföra via digitala tjänster.

Här och Nu genomför kurserna på Villa Lovik på Lidingö utanför Stockholm. Villa Lovik har arbetat mycket med coronaanpassning och vi bedömer att det är en bra plats för UGL, även ur perspektivet att minimera risken för smittspridning.

För att minimera smittorisk vid UGL under våren 2021:

  • Får alla deltagare och handledare med symptom på sjukdom stanna hemma respektive avbryta kursen för att inte riskera att smitta någon annan
  • Håller vi avstånd om 1-2 meter under kursens olika moment. Vi arbetar i en stor lokal med gott om utrymme och har tillgång till grupprum där alla deltagare kan hålla avstånd till varandra under kursens samtliga moment.
  • Dukar till lunch och middag med varannan plats upptagen så att det finns gott om avstånd mellan deltagarna
  • Finns hela tiden tillgång till handsprit i lokalen, vid fika, luncher och middagar
  • Är alla buffémoment ersatta av servering vid bordet
  • Kan du som deltagare använda hotellrummets toalett

Så länge risken för smittspridning finns i samhället är ingen kurs eller möte helt riskfritt men med de åtgärder och riktlinjer vi använder minimerar vi risken att just UGL-veckan ska innebära mer exponering än vanligt vardagsliv. Om du har frågor om hur vi arbetar för att förebygga smittspridning eller någon annan fråga om UGL, tveka inte att kontakta oss på info@harochnu.com eller 070-890 55 00.

Vi ser fram emot att välkomna dig till UGL under 2021!