Vi erbjuder nybörjarkurser, härliga kajakresor till Norge och företagsaktiviteter i havskajak

Vill du ut och paddla med dina affärskontakter eller arbetskamrater så skall du prata med oss. Vi är erfarna på att ”skräddarsy” upplägg som ger dig precis vad du vill ha. Antingen det gäller en kajakkväll på Brunnsviken med arbetskamrater eller kunder eller en flerdagars, hel- eller halvdagsaktivitet i skärgården. Eftersom vi är specialister på grupp- och ledarutveckling kan en sådan aktivitet även kombineras med utbildning.

I samarbete med SvD accent erbjuder vi även nybörjarkurser - LÄS MER

HAVSKAJAK

Kajakresa till Norge 2020 - inställd

DSC00256

Tyvärr har den pågående coronapandemin tvingat oss att ställa in planerade resor. Vi hoppas dock kunna genomföra samma arrangemang under 2021. Nedanstående beskrivning kommer att vara aktuellt även då och vi låter det därför stå kvar tills vidare. Troligen blir det även en kajakresa till Kefalonia i Grekland och eventuellt en paddelresa till Portugal. Information om dessa, aktuella datum, mm, kommer här så snart planeringen är klar.

I samarbete med Äventyrsresor genomför vi en kajakresa till Nord-Norge och den underbara skärgården vid Helgelandskusten och du är mycket välkommen att hänga med.

Här alldeles söder om polarcirkeln ligger ett av världens vackraste områden för paddling. Tusentals öar, kobbar och skär, kristallklart vatten, midnattssol, smala fjordar och höga fjälltoppar väntar på dig. Helgeland erbjuder unika naturupplevelser och är upptaget på UNESCOS världsarvslista. Det blir en fantastisk upplevelse för dig som älskar kajakpaddling och friluftsliv. Vi kommer att bo i fina fjälltält som vi slår upp på vita sandstränder. Middagen fångar vi ofta själva i de fiskrika vattnen. Tillsammans lagar vi till och njuter av fångsten i de ljusa kvällarna. Här finns inte bara gott om fisk. Vi har stora chanser att få se tumlare, säl, lunnefågel, havsörn, många andra fåglar och kanske även val. Underbara dagar på vattnet och även tillfälle till en fjälltur som ger fantastiska vyer. Vi anpassar vår rutt utifrån väder och vind. Med det öppna havet nära kan det snabbt skifta. För att delta i den här turen bör du ha god paddelvana.

För information och bokning

Äventyrsresor är arrangör av resan som genomförs i samarbete med Här & nu och jag (Jan Ingerlund) kommer att vara en av två kajakledare under turen. Du hittar mer information och ett utförligt program för resan på www.aventyrsresor.se. Klicka på "Sök resa" och vidare på "Kajak".

För bokning via epost: resor@aventyrsresor.se eller ring 08-556 069 00

Varmt välkommen!